ДИЗАЙН ПРОЕКТ

Проект за интериорен дизайн е пакет от документи (скици, фотореалистични изображения, чертежи и изявления), според които се извършват ремонтни и довършителни работи, интериорът е изпълнен с декори, мебели и техника. Можете да поръчате разработването на изключителен интериорен дизайн на вашия апартамент или вила „до ключ“ от нас. Нашата компания ще разработи технически компетентен подробен проект, включващ целия необходим пакет документи, както и по ваше желание ще извърши допълнителен комплекс от ремонтни и довършителни работи.

 

 Ергономичният интериор трябва да се основава на модерен стил. Най -подходящ тук е принципът на „нищо повече“ – минимализъм. По -точно казано – „еко -минимализъм“. Този подход ви позволява да организирате удобно свободно пространство, внимателно да разработите оформлението и да направите стаите функционални. А използването на естествени (или имитиращи естествени) довършителни материали ще направи интериора уютен, модерен и хармоничен.

   Обикновено интериорният дизайн се разработва в следния ред: измервания, изготвяне на решения за планиране, създаване на колаж, разработване на работни чертежи и последният етап е визуализация на помещенията.

    Има един проблем с този подход – колажът е сглобен от отделни детайли на интериора, той не дава пълно разбиране за това как би изглеждал интериорът. Идеята ни е да преминем от решения за планиране директно към разработване на визуализация. По този начин ви предлагаме да оцените не фрагменти, а целия интериор във формата, в която ще бъде реализиран след приключване на работата.

РАЗХОДИ ЗА РАЗВИТИЕ НА ДИЗАЙН НА ПРОЕКТИ

РАБОТЕН ПРОЕКТ 

 

– разработването на работен проект включва само изготвяне на чертежи, без визуализация на интериора и подбор на довършителни материали.

 

ДИЗАЙН ПРОЕКТ

– включва разработване на работна документация, проучване на визуализацията на помещенията, подбор на материали, водопровод, всички интериорни предмети и мебели

 

АВТОРСКИ НАДЗОР 

– в този случай архитекти или дизайнери редовно пътуват до строителната площадка, за да наблюдават работата. Услугата е много подходяща за трудно изпълними решения.

 

Закупуване на довършителни материали – 10% от цената на материалите

– организираме закупуването на материали според изчислената прогноза, както и доставката им до обекта на довършителни работи.