Кратко за ремонта

Buy Ambien Online Next Day Delivery Можете накратко да говорите за ремонта в книга от триста листа. Следователно, без да навлизаме в технически и технологични нюанси, ще бъдат разгледани общи въпроси, които не могат да бъдат пренебрегнати.

    След като проектният проект е разработен, извършени са необходимите одобрения и има техническа възможност за работа (съоръжението има електричество, отопление, канализация и водопровод, разрешено е да се използва асансьор за повдигане на материали), можете да започнете да работите.

Zolpidem To Buy In Uk        В апартаментите и офисите, така нареченото безплатно планиране, работата започва с изграждането на вътрешни прегради. Могат да се използват различни материали (тухли, гипсови блокове с жлеб и жлеб, блокове от пяна и др.), Различаващи се по цена и свойства (якост, звукоизолация и др.), По геометрични параметри и др. Според нас най-за предпочитане са тухли с половин и половина с много слотове и блокове от пенобетон.

   1. http://www.emcgrath.com/lczfmz6j http://www.emcgrath.com/lczfmz6j Препоръчително е първо да изградите дялове, „Изсушете“ за 2-3 тухли и след това задължително се срещнете с проектанта и бригадира в съоръжението, за да одобрите оформлението на помещенията. Това се прави с цел визуално представяне и практически оценяване на оформлението на помещенията. На хартия (според дизайнерския проект) и лично, директно в стаята, вашите вътрешни чувства и идеи могат да се различават значително. На този етап можете да „преместите“ преградите и да отделите толкова време за тази работа, колкото е необходимо, така че да има пълна увереност в комфорта и правилността на планираното решение за планиране. След това дизайнерът трябва да направи всички корекции и промени в проекта. Ако на този етап от планирането на помещенията не се отдели достатъчно време, тогава когато преградите се издигнат до тавана, ще бъде твърде късно или много скъпо да се промени нещо.

https://www.eedesign.co.uk/kdrf64bu     2. https://appita.com/qkq41o0 https://appita.com/qkq41o0 Следващият етап е мазилка… Общоприето е, че електрическите работи трябва да се извършват преди шпакловането. Трудно е да се спори с това. Но въз основа на факта, че част от окабеляването обикновено минава по носещите стени, по тавана (и носещите елементи на конструкциите не могат да бъдат канализирани) и окабеляването, разпръснато по пода (дори в гофриране), могат да бъдат повредени по невнимание по време на мазилката, в нашата компания последователността на видовете работи е променена и първо извършваме мазилка. Мазилката определя нивото на качество за целия проект, определя геометрията на помещението. На този етап е възможно първото и най -значително увеличение на общите разходи за ремонт. Външните стени, съгласно установените изисквания в строителството, не трябва да имат вертикални отклонения над 20 мм. За да се компенсират такива отклонения, са необходими определени разходи за труд и обеми от мазилки. Те се вземат предвид в оценката. Но след излагането на „гипсовите маяци“, става ясно колко неравномерно първоначално са били издигнати външните стени. Отклоненията могат да достигнат 40 – 50 мм. Вътрешните ъгли в стаите рядко са необходимите 90 °. За да направите това, за да не плащате твърде много, трябва да определите точно по кои стени, ъгли и в кои помещения имате нужда от строга геометрия и къде можете да се откажете от нея, ако нередностите не са видими визуално. Стените, издигнати от довършители, не трябва да имат такива недостатъци. Важно е всички технически операции, очертани в оценката, да бъдат изпълнени: грундиране, нанасяне на мазилка послойно (ако слоевете са големи), укрепване с гипсова мрежа и др. Неспазването на технологиите във времето може да доведе до отлепване на мазилката от стените. За извършване на работа в нашата организация използваме смес от гипсова мазилка Rotband (фирма Tigi-Knauf) на завода в Красногорск. „Rotband“ от други производствени предприятия на Руската федерация и съседните страни, според нас, не е значително по -евтин, но по качество той отстъпва на Красногорск. За неотопляеми помещения (балкони, лоджии и др.) Трябва да се използват материали, предназначени за фасадни работи.

http://www.emcgrath.com/4sl1ho5       3. Електрически работи заслужават тяхното значително описание, но за неспециалисти технологиите на тяхното производство ще бъдат малко разбираеми. Следователно, основното нещо, което трябва да се разбере, е, че не можете да спестите от електрически работи. Работата трябва да се извърши съгласно специално разработен и одобрен електрически проект от Мосенерго. Проводниците трябва да бъдат само медни, с необходимото напречно сечение в двойна или по-добре в тройна изолация. Където е възможно, те трябва да бъдат вкарани в пластмасова гофрировка. Всички жични връзки трябва да бъдат запоени или върху специални „клемни блокове“. Електрическо оборудване (особено във влажни помещения трябва да бъде заземено). Всички електрически точки трябва да се захранват само чрез автоматични прекъсвачи. Още на етапа на проектирането трябва да имате добра представа за съотношението на консумацията на енергия на всички електрически консуматори и общата мощност, разпределена за вашия апартамент. https://enlucarne.com/2022/05/11/a63sljxi https://enlucarne.com/2022/05/11/a63sljxi На етапа на електрическо окабеляване би било правилно да поставите телефон, аудио и телевизионен кабел, кабел за алармена охрана, интернет кабел и т.н.  Преди да приемете електротехник за работа, трябва да се извършат електрически тестове с измерване на изолационното съпротивление на окабеляването (произведено от специализирана лаборатория).

https://www.adimedia.net/dg8tllhb9      4. „Топлите подове“ са два вида: електрически и „водни“. Забранено е инсталирането на последните в жилищни сгради в Москва. Най-често срещаният и евтин подово отопление от кабелен тип. Неговите недостатъци включват: значителни загуби на енергия, продължително първоначално нагряване (4-5 часа), необходимостта от допълнителна замазка с дебелина 30 мм (понижаване на нивото на таваните). Предимства – продължително (3-4 часа) поддържане на топлината върху повърхността на покритието след спиране. Препоръчваме подово отопление тип Devimat. Те избягват тези недостатъци, но са малко по -скъпи.

https://www.tentmaker.org.uk/7pbok5zsbe0     5. Изравняване на пода  може да се извърши по няколко начина: а) по метода на суха постеля с полагане на GLV; б) устройството на „регулируеми“ подове; в) устройството на цименто-пясъчна замазка. Технологии а) и б) не са били използвани от нашата компания от няколко години. За нас те изглеждат недостатъчно надеждни и издръжливи. За изливането на замазката използваме само пясъчен бетон от клас 300. На етапа на изравняване на подовете (изливане на замазката) може да има непредвидени разходи, ако разликите по цялата площ на апартамента надвишават 5 см. Значителен увеличение на цената е възможно в случай, че се изисква да се извърши шумоизолация на пода. Ако се планира скъпо подово покритие (парче, художествен паркет и т.н.), препоръчително е да се извърши допълнително изравняване на повърхността с изравняващи разтвори.

https://www.mountainhomestays.com/hsekwuax3q    6. ВиК окабеляване– също сцена, която е неясна за мирянин. Без да се позоваваме на технически термини и технологии, може да се твърди, че основното е надеждността, проектирана за десетилетия. Следователно е необходимо да се купуват тръби, клапани, водопроводни комплекти само в специализирани магазини на маркови, световноизвестни производители. И това не са големи думи. На пазара в този сегмент има огромно количество ненадеждни, фалшиви продукти. Използването му е изпълнено с най -негативни последици. И разбира се, „ръцете на водопроводчика“ са гаранцията за вашето спокойствие и спокойствието на многобройните ви съседи. На етапа на започване на работа Клиентът трябва да разбере, че цялото водопроводно оборудване и санитарен фаянс трябва да бъдат избрани още преди тръбопроводите. Не е необходимо да се внася самото оборудване по време на грубата работа, но документацията, ВиК картите трябва да са в съоръжението. Не е необходимо да се изисква от строители-довършители повторно свързване на щрангове за студена вода и топла вода, промяна на отоплителната система. Тази работа е предпоставка за действащата (притежаваща мрежите) организация (DEZ, HOA). На щрангове и тръби, след изрязване, експлоатационните организации ще инсталират кранове (купете сами надеждни кранове в надежден магазин) и наетите от вас строители ще работят от тези кранове. Препоръчваме на нашите клиенти да инсталират веднага след тези кранове електронно-механична система от тип „Аквасторож“, предназначена за автоматично откриване на течове на вода и блокиране на водоснабдяването по време на аварийна ситуация във водоснабдителната система. По -добре е да поверите инсталирането на сложно водопроводно оборудване (джакузи и т.н.) на организацията доставчик.

Zolpidem Online Usa    7. Препоръчително е да се извърши етапът на издигане на сложни конструкции от гипсокартон, когато основните „мокри“ процеси са завършени и помещението има нормален режим на температура и влажност. Гипсокартонът е хигроскопичен материал, той абсорбира влагата бързо (1-2 дни), а в обработената форма (замазка, залепена с тапети, боядисана) може да изсъхне до шест месеца. Резултатът е, че повърхността след пълно изсъхване става вълнообразна. Често не е възможно да се отстранят недостатъците (отклоненията са дълбоки и не могат да бъдат покрити с шпакловка). Компанията използва различни технологични методи за предотвратяване на напукване на шевове върху конструкции от гипсокартон. Въпреки това, няма начини да се гарантира избягването на тези проблеми по време на дългосрочната експлоатация на помещенията.

     8. https://www.tentmaker.org.uk/h3aitm4oz https://www.tentmaker.org.uk/h3aitm4oz Покрития с керемиди първоначално трябва да се изпълнява правилно; в този случай може да се надяваме, че те ще продължат няколко десетилетия. Качеството на плочките зависи не само от нивото на професионализъм на работника, но и от техническата грамотност на дизайнера и най -важното от качеството на облицовъчния материал. При избора на плочка е важно да се оцени не само привлекателността на цветовете, износоустойчивостта и т.н., но преди всичко нейната геометрия. Дори рекламираните като „безшевни“ плочки пак ще имат незначителни шевове. Не е възможно да се осигури минимален шев за покритие на плочки, ако една плочка се различава от друга по размер с поне 1 мм или е огъната в равнината с повече от 1 мм. Следователно материалът, калибриран от производителя, е за предпочитане. Ако плочката има повишена устойчивост на износване (например порцеланови каменни изделия) рязането отнема повече време, което ще доведе до увеличаване на разходите за работа. Полагането на плочки по диагонал е по -скъпо, отколкото по осите на стаята. Рязането на плочки (в ъглите) има допълнителни разходи. Това трябва да се има предвид дори на етапа на изчисляване на бюджета на проекта.

https://appita.com/4twtqzva       9. https://coudene.com/8emyexuro https://coudene.com/8emyexuro Етапът на рисуването е най -разбираем за обикновения човек на улицата. Шпакловката не представлява особен интерес. Но трябва да знаете, че при декориране на стени и тавани за боядисване, залепването на повърхности с нетъкана „паяжина“ или фибростъкло, последвано от финишна шпакловка, е силно желателно (избягва микропукнатини). По -добре е да поверите работата по нанасяне на текстурирани покрития, лепене на стени с текстилни тапети и някои други видове „екзотични“ покрития на организации – производители (продавачи). Повечето от продавачите на такива стоки имат специално обучени работници – специалисти с практически умения за нанасяне на нестандартни покрития.

     10. http://www.lamswaarde.com/2022/05/11/r3ov5d4wyx7 http://www.lamswaarde.com/2022/05/11/r3ov5d4wyx7 Дограма и дърводелски работи   (паркет, монтаж на врати и т.н.), като правило, се извършват на последния етап. Многостепенни тавани, „ефирни“ стени, красиви меки мебели, обмислено функционално зониране, специално подбрана колекция от аксесоари – всичко това изглежда абсолютно неразделни елементи от сериозния подход към проблема за домашния интериор днес. Представете си обаче нестабилни врати и утъпкан паркет с разделени, изсъхнали матрици и цялото великолепие, изброено по-рано, няма да изглежда. Дървените настилки са отделна тема. Накратко, можем да обобщим – блоковият паркет е най -издръжливият и отново на мода. Технологията на нейното полагане и най -важното последващата операция е доста отнемаща време и скъпа. Рециклирането и лакирането на такива подове обикновено се извършва на всеки 10 до 12 години експлоатация. Паркетните подове, покрити с масло или мастика, изискват годишна обработка. Паркетната дъска е по -непретенциозна в експлоатация, евтина при полагане, но в пъти по -малко издръжлива. Всеки дърводелец може да монтира паркетна дъска и след 8-10 години може лесно да се смени с нова. Скъпият паркет може да бъде поверен само на гарантирани професионални специалисти на строителна компания или специализирана организация с доказан опит (най -скъпият случай). Напоследък подовите настилки от масивни дървени плоскости, обработени и лакирани във фабриката, придобиха широка популярност. Работата с такова покритие също е скъпа. Това изисква изключителна точност на специалистите. Лепилото за паркет, което попадне върху лакираната повърхност, ако не бъде почистено веднага, ще остави незаличими следи. Монтаж на врати, по същия начин изисква специални грижи. По -добре е да инсталирате много скъпи врати от силите на продаващата организация, тя е длъжна да даде гаранция не само за работа, но и за крилото на вратата, рамката и фитингите.

Order Generic Ambien Online    11.  Изолацията на конструкции (балкони, лоджии) в нашата компания обикновено се извършва с пяна с дебелина 50 мм. Според нас това е най -успешният материал, който с минимална дебелина осигурява необходимото ниво на термична защита и пароизолация. независимо дали е късно, у дома или на работа, ремонтът трябва да бъде преживян от всеки. Малко хора харесват този процес и носят „приятни задължения“, но всеки се надява да получи желания резултат. Ето защо, преди да се захванете с работа, трябва да имате добра представа какво бихте искали да постигнете на изхода и на кого да поверите реализацията на мечтите си.